dijous, 4 de gener del 2024

Per fi, Sant Tornem-hi!


Sóc Sílvia Llucià, pedagoga especialista en intervenció educativa en altes capacitats. Aquests és el meu àmbit professional des del 2014. Principalment treballava en acompanyament infant o jove, família i escola/institut. Feia formació a docents i personal de menjador. Feia Escoles de Pares específiques d’altes capacitats. Feia conferències a Biblioteques o Centres Cívics. Participava en congressos. Participava en el Grup d'Altes Capacitats del Col·legi de Pedagogia de Catalunya. Organitzava el Programa Atlàntida, una activitat extraescolar de cap de setmana per a tota la família, per famílies amb fills amb altes capacitats. Però ara, tot està en stand by. 

El primer trimestre del curs 2023-24 ha estat molt complicat per a mi. El 25 d’agost em van donar la baixa per problemes cardíacs i setembre, octubre i novembre vaig estar absolutament fora de joc, incapaç d’escriure una sola línia. El mes de desembre sembla que vaig començar a millorar i vaig poder agafar un llibre per primera vegada. Al llarg del mes he anat millorant i l’aspecte cognitiu que estava ben fos sembla que està força recuperat.

Començo de nou amb els blogs en els que tots els dilluns i dijous parlo sobre altes capacitats. Jo treballo, treballava, principalment en intervenció educativa a casa i a l’escola. Ara, mentre espero la intervenció quirúrgica sembla que tinc força per tornar a escriure. Si tot va bé tornarem a donar visibilitat a les altes capacitats en els blogs:

atencioaltescapacitats.blogspot.com,  en català,

i atencionaltascapacidades.blogspot.com, en castellà. 

Els posts són de la mateixa temàtica però no és una traducció simple sinó que està contextualitzada. 

També tinc un altre bloc on a manera de dietari aquest curs coneixem dones en tots els àmbits partint de les dates 

culturetaiactivitatsenfamilia.blogspot.com. (ha estat en marxa el primer trimestre perquè el vaig deixar preparat al juliol). 

També em podeu trobar a X a @Alt_Capacidades on retuitejo i comento el que em sembla interessant sempre des de l’àmbit de les altes capacitats. 

Si us interessa el tema no us ho perdeu!  Sant Tornem-hi!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada