divendres, 4 d’octubre del 2013

Dia Mundial del Somriure

Sóc del parer que cal aprofitar les oportunitats. La celebració dels dies mundials, internacionals... sempre m’han semblat bons moments per recordar causes que ens poden passar desapercebudes en la velocitat de la vida diària. Avui ens trobem en aquest cas.

Avui, divendres 4 d’octubre de 2013 ( com tots els primers divendres d’octubre) pots celebrar el Dia Mundial del Somriure. Tots necessitem un somriure, de fet el busquem...

Amb ocasió d’aquesta diada, Danone va organitzar,  a Madrid, un col.loqui que portava per títol “Descubre los beneficios de sonreír cada día”. El dos ponents van ser  José Antonio Marina, filòsof,  i Luis Rojas Marcos, psiquiatra. Tots dos estan entre els professionals dels que més obres he llegit en el camp d’allò que és més humà. Va ser molt interessant. Podríem destacar algunes idees:
El somriure ens acosta als altres
El somriure ens acosta a nosaltres mateixos.
És causa i expressió de benestar.  Somriure ens fa sentir bé i quan estem bé somriem.
Podem treballar el somriure.
El somriure ens ajuda a caminar per la vida amb optimisme i positivitat.
Si voleu podeu veure l’acte us deixo aquest enllaç.

Un somriure té molta força. Els nostres infants i joves, de totes les capacitats, necessiten viure entre somriures. No és la part il.lusa de la vida sinó la part que es viu amb il.lusió malgrat les dificultats. És la manera optimista de viure.

“Do an act of kindness. Help one person smile”
“Fes una bona acció. Ajuda a algú a somriure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada