diumenge, 6 d’octubre del 2013

Altes Capacitats

Que en el nostre entorn tenim persones d’Altes Capacitats és una certesa que tots podem corroborar. També tots podríem confirmar que tots els que tenen Altes Capacitats no les han posat totes en marxa.

Tenir Altes Capacitats es tenir unes possibilitats majúscules però haurem de tenir un entorn que ens permeti o ens possibiliti convertir les possibilitats en actes.

 Fa uns dies vaig llegir en el llibre de Victor Küppers “Vivir la vida con sentido” (1) que la vida és simple però no fàcil. Ell feia el símil amb el tennis. Les normes estan clares només cal que la pilota impulsada per una raqueta passi una xarxa i boti dins d’un quadre marcat a terra i el contrincant la retorna. Molt simple (ho entenem) però pels que no juguem a tenis gens fàcil (no sabem com fer-ho). Primer cal saber mirar. No tan sols el que és evident sinó també el que està amagat.

De vegades quan parlo als pares o als mestres dels infants d’Altes Capacitats em refereixo amb ells com a diamants en brut i de vegades veiem el diamant i altres només el brut.

 (1) Victor Küppers “Vivir la vida con sentido” ed. Plataforma editorial Barcelona 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada