dilluns, 23 de setembre del 2019

Programa Atlàntida (Famílies)


Ja tenim a punt la sisena edició del Programa Atlàntida. És una activitat extraescolar familiar de cap de setmana dirigida a infants i joves amb altes capacitats i les seves famílies.

Aquest diumenge 29 de setembre en farem la presentació a les 11 al Cosmocaixa. Ens trobarem a les 10.30 per estar preparats per començar a les 11. Els pares tindran Escola de Pares i Presentació del Programa Atlàntida mentre que els fills podran triar entre dos tallers del Cosmocaixa i els més grans faran una visita en grup de la nova Sala de la Matèria. L’import per família és de 50 euros excepte les famílies becades que serà de 20 euros, en aquesta ocasió es pagarà a l’inici de l’activitat.

El Programa Atlàntida va néixer per la necessitat d’atendre les necessitats dels infants d’altes capacitats i les seves famílies. Amb els anys ha anat millorant i en aquest moment cobrim les necessitats d’infants, joves i les seves famílies. Però quines són les seves necessitats quan hi ha tanta diversitat entre els portadors d’aquestes capacitats? Treballem principalment les seves ganes d’aprendre per això tenim activitats en diferents Museus on faran activitats segons les seves ganes d’aprendre i no segons la seva edat. Proposem també sortides per anar al teatre o al cinema amb els més grans per fomentar el fet d’aprendre entre amics. També treballem la seva part emocional d’una manera especial la rigidesa, el perfeccionisme, les habilitats comunicatives, el patiment respecte temes socials o transcendents... Aquest curs afegim una activitat d’experimentació científica amb l’equip d’Smart Barcelona.  

Els pares tenen el seu espai de formació i comunicació. Posar en comú les vivències aconsegueixen que tothom reflexioni i trobi com encarar l’apassionant tasca d’educar fills amb altes capacitats. La informació a través de personal especialitzat, la veu dels fills a través dels més grans de la colla converteixen aquest còctel en una experiència molt positiva. 

És una activitat familiar. Alhora treballem amb els pares, a l’escola familiar; i amb els fills amb els nostres professionals i els monitors de Museus. També atenem als germans encara que no estiguin identificats perquè ells també conviuen a casa i tots necessiten eines per treballar les característiques pròpies de les altes capacitats. 

El Programa Atlàntida es pot fer complet o participar en activitats puntuals. Cada família decideix... nosaltres estem a la vostra disposició. Diumenge al Cosmocaixa tenim l presentació del Programa d’enguany. Per inscripcions truqueu al 646 48 61 59  o escriviu a atencioaltescapacitats@gmail.com  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada