dijous, 3 de juliol del 2014

MOLTES GRÀCIES !


Des d'aquestes ratlles vull agrair a tota una colla de mestres i psicòlegs dels departaments psicopedagògics de les escoles o del EAPs la seva bona feina en pro d’aquests nenes i nenes d'altes capacitats. Hem estat treballant durant aquest curs plegats. Hi ha hagut temps per a tot: pel dubte i per la certesa, per contrastar opinions, per intentar i rectificar, per observar, per treballar amb professionalitat i amb tot el cor.

A les direccions dels centres, MOLTES GRÀCIES per tenir en compte la diversitat en totes les seves versions també en l'atenció a les altes capacitats possibilitant el treball a les seves aules. 

A tots ells i elles, grans professionals, MOLTES GRÀCIES per la bona feina feta però sobretot perquè en aquests  moments continuen formant-se i preguntant-se com poder ajudar als seus alumnes a que despleguin totes les seves potencialitats (moltes o poques però les seves).

GRÀCIES A TOTS i TOTES per la feina feta i per la que fareu ! 

a la Maite i al Pere;  a les Annes i a la Carme; a la Victòria, la Mercè i a la Gemma; a la Maria, a la Mercè i a la Dolors; a l’Albert; al Joan; a la Carla, al Gabriel, a la Mireia, a Miss Lola i a l’Adriana; al Jordi i a la Verònica; a la Maria Jesús, a la Pura, al Ramon  i al Pere; a la Itziar i al Francesc; a la Gemma, a l’Esther i a l’Agueda; a la Marta ... 

A tots ells i als que s’estan començant a preparar perquè el curs vinent rebran alumnes d’altes capacitats com la Rafi o el Manuel, i ho reben com una oportunitat de millora... gràcies per la vostra confiança. La formació afegida a la vostra professionalitat ens augura un molt bon curs i els més beneficiats seran els vostres alumnes i la societat. 

Quina gran feina la dels mestres... Bon estiu a tots i fins setembre, amb les piles ben carregades...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada