dijous, 13 de gener del 2022

Activitats : Programa Atlàntida en ampli


Els infants i joves d’altes capacitats necessiten activitats que els omplin les seves ganes d’aprendre. Nosaltres des d’Atenció a les Altes Capacitats portem des del 2013 amb un programa específic dedicat a aquests infants i joves i les seves famílies. En diem el Programa Atlàntida. Ha tingut diferents formats però en essència el seu objectiu sempre ha estat oferir un temps i un espai d’aprenentatge i de comunicació en el que poguessin seguir creixent.

En aquest moment i amb la situació de pandèmia el Programa Atlàntida s’ha anat adaptant als nous temps i per això tenim activitats pròpies, activitats proposades que fan altres promotors en les que ens afegim i d’altres que suggerim. Totes elles són obertes i en tenim per totes les edats.


Des del 2019 proposem les activitats d’Smart Barcelona. Els infants participen dels tallers científics d’Smart Barcelona i alhora oferim a les famílies un temps de formació sobre les altes capacitats i de comunicació amb altres famílies que viuen situacions semblants. Ara proposem participar en les activitats del dissabte o diumenge a les 11.30h. Us hi heu d’apuntar a Smart Barcelona i fer-nos saber que participareu en el temps familiar amb nosaltres. Aquest plus té un cost de 10 euros per família. Ja podeu prendre nota de les activitats Smart del 2022.

29 i 30 de gener  Taller: Caçadors de Microbis

5 i 6 de març  Taller: Objectiu la Terra

2 i 3 d’abril  Taller: Salvar el Planeta

7 i 8 de maig  Taller: Cirurgia


Pels més grans proposem anar junts al teatre a veure el monòleg de Bruno Oro que porta el títol de “Sí o No?” a la Sala 9 dels Cinemes Bosque de Barcelona el diumenge 20 de febrer a les 17.30 hores. Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres abans del 29 de gener. Un cop acabi la representació anirem a comentar “la jugada” tots plegats a una cafeteria propera.


En el mes de novembre vam haver d’ajornar una activitat fantàstica de muntanya. Anem al Montseny amb Signatus a conèixer el món del llop. Fem l’activitat el dissabte 12 i el diumenge 13 de febrer al matí fins el migdia. Hi ha només 20 places cada dia. Si esteu interessats reserveu a vostra plaça el més aviat possible. El preu per família és de 50 euros.

 

Aquest any us proposem caminar per Barcelona en les activitats de Barnatresc. Sovint parlem de la necessitat de fer esport però alhora hi ha nois i noies que no els apassiona el tema. Passejar en família, i amb els amics pot ser una bona opció pel diumenge al matí i aprofitar per conèixer la ciutat comtal. Hi ha diferents activitats i amb els qui vulguin podran participar en les caminades presencials. Ja podeu anotar les dates i cercar més informació a euro-senders.com

Diumenge 16 de gener Caminada a Sant Martí de Provençals

Diumenge 13 de febrer Caminada a Horta Guinardó

Diumenge 6 de març  Caminada per Sant Andreu


Estem preparant una activitat pròpia en la que relacionem la ciutat de Barcelona, Jaume Primer i Batman. Ho estem treballant... Quan tinguem més informació us ho farem arribar.


Si voleu rebre informacions sobre aquest Programa Atlàntida feu-nos ho saber a atencioaltescapacitats@gmail.com i us informarem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada