dilluns, 26 de novembre del 2018

V Jornada Altes Capacitats "La diversitat en les Altes Capacitats"


Dissabte vam viure un dia especial. Formació al més alt nivell i compartir amb companys : psicòlegs i pedagogs que treballen en l’àmbit de les altes capacitats. 

La jornada s'ha organitzat entre els Col·legis Professionals COPC i COPEC, des dels Grups d'Altes Capacitats d'ambdós col·legis. Al voltant de 150 persones, entre professionals i famílies, s'han reunit a l'Ateneu Barcelonès, per debatre i analitzar la diversitat dins de l'alta capacitat. S’han presentat la Guia de les altes capacitats i l’estudi sobre doble excepcionalitat que ha preparat el grup de treball del Col·legi de Pedagogs. Tot l’equip de ponents va ser de primera línia, professionals de valúa reconeguda pel seu treball diari i des de fa molts anys en aquest àmbit. Una organització fantàstica en la que tot va fluir amb naturalitat, això vol dir que hi va haver una gran feina de preparació.

Escoltar al Dr. Antoni Castelló, catedràtic de la UAB, parlar de les diferències entre els diferents perfils va ser confirmar el què veiem cada dia els que treballem amb aquests infants i joves. Vam poder, també, gaudir de dos professionals que no tenim tant a mà però que molts estem al corrent del que fan i publiquen perquè són referents: la Dra. Rosabel Rodríguez de la UIB, que ens va parlar d’ Alta Capacitat i Gènere i a la tarda el Dr. Javier Tourón, Vicerrector de Innovación y Desarrollo Educativo en la Universidad Internacional de La Rioja-UNIR des de setembre de 2015 que ens va parlar del Model Talent Search.

Realment ha estat molt interessant i acabada la jornada vam marxar cap a casa cansats però molt contents del que havíem aprés, del que havíem confirmat, del que havíem compartir. Moltes gràcies als Col·legis Professionals de Pedagogs i de Psicòlegs, i en especial als Grups d'Altes Capacitats d'ambdós col·legis per la bona feina feta. Esperem les properes jornades d’aquí tres anys!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada