dilluns, 12 de novembre del 2018

Jornada Intensa-Ment a Barcelona (Pares i Docents)


Comencem amb les Jornades Intensa-Ment. Són sessions de formació – sensibilització al votant de les Altes Capacitats. En aquesta ocasió es tracta d’una sessió d’introducció per a pares i docents. Parlarem de què són les altes capacitats i de com tractar-les a casa i a l’escola. Serà aquest dissabte 17 de novembre a la Biblioteca Francesc Candel de Barcelona, a la Zona Franca molt a prop de la Plaça Cerdà i la Ciutat de la Justícia. Hi podem arribar amb el V3, H16, 119 o amb la recent estrenada parada de metro de Foneria (Línia10 Sud). 

Ens trobarem a les 10 del matí per poder començar ben puntuals a les 10.15h. i treballarem fins les 13.45h. Aquesta sessió té un cost de 10 euros que es pagaran en la mateixa sessió. Cal reservar la plaça perquè són limitades. Serà una sessió intensa per tenir dades per reconèixer les altes capacitats i poder treballar amb els infants i joves que presenten aquestes característiques tant a casa com a l’escola. 

El nom de les jornades ens porta una de les característiques més freqüents de les altes capacitats la Intensitat. Sabem que hi ha molta diversitat entre els infants i joves que ja estan identificats amb altes capacitats però la intensitat és present en molts d’ells.


Si voleu conèixer de primera mà què són les altes capacitats i tenir unes primeres eines de com treballar-les a casa i a l’escola ja podeu apuntar-vos a l’Intensa-Ment d’aquest dissabte al matí al 646 48 61 59 o a atencioaltescapacitats@gmail.com . Les places són limitades. Us hi esperem! 

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada