dimarts, 16 d’octubre del 2018

Programa Atlàntida: Paleontologia


El Programa Atlàntida és una activitat extraescolar de cap de setmana dirigida a famílies amb fills amb altes capacitats. Estem ja en la cinquena edició. En ella intentem atendre les necessitats d’aquests infants i joves en el seu temps de lleure. Quan ens trobem diumenge al matí ens plantegem activitats d’Intel·ligència emocional i habilitats socials o com en aquest cas coneixements a l’alta, servits per les seves necessitats, no per la seva edat.

Aquest diumenge 21 d’octubre anirem al Museu de L’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont de Sabadell. Allà tenim previstes tres activitats: dos tallers pels fills i una Escola de Pares. Aquesta vegada els hem repartit per edats. Fins a Quart de Primària els proposem el taller: “El món dels Fòssils”. A Partir de Cinquè i fins 2n d’ESO el taller: “Quasi humans”. A més, tots dos grups faran una visita guiada amb personal del Museu. Mentre ells fan les seves activitats proposem una Escola Familiar on aquesta vegada treballarem el tema de “La intensitat i les altes capacitats”.

Ens trobarem al Museu a les 10.30 per començar les activitats ben puntuals a les 11, i a les 13.30 donarem les activitats per acabades però podrem estar al Museu fins les 14h.


És una activitat de pagament (50 euros per família) però hi ha un sistema de beques per qui ho necessita. Cal fer reserva prèvia a atencioaltescapacitats@gmail.com o bé al 646 48 61 59.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada