divendres, 14 de setembre del 2018

Presentem el Programa Atlàntida


Presentem el Programa Atlàntida, activitats específiques per a famílies amb fills amb altes capacitats. És la cinquena edició i presenta moltes novetats:

Atlàntida Kids:
Activitats per a famílies amb infants amb menys de 5 anys identificats d’altes capacitats o predetectats. Són els més menuts. És una activitat trimestral en dissabte al matí. Fem activitat amb els infants a partir del joc per tal d’introduir l’Intel·ligència emocional i les habilitats socials i alhora fem Espai Familiar (Escola de Pares) on fem formació i compartim experiències.

Atlàntida Junior:
Activitats per a famílies amb infants de Primària i Primer cicle d’ESO identificats d’altes capacitats o predetectats. Combinem activitats d’Intel·ligència emocional i habilitats socials amb la visita a museus on reben les explicacions a la seva alçada, no per la seva edat; o les experiències en espais naturals, industrials o culturals. Alhora tenim l’Espai Familiar on fem formació i compartim experiències.

Atlàntida Senior:
Activitats per a joves a partir de 3r d’ESO identificats d’altes capacitats o predetectats. Les trobades són quinzenals els divendres a la tarda comencem amb un taller d'habilitats socials en aquest primer trimestre i es complementa amb la participació de persones de diferents àmbits de la ciència i de la cultura amb qui compartir coneixements i experiències.

En les sortides a Museus s’ofereix la possibilitat de participar a tots els alumnes si les activitats de l’espai ho permeten. També hi ha altres activitats complementàries com anades al teatre o al cinema o participar de festes populars...

Aquestes activitats són de pagament i cal inscriure’s. El diumenge 16 de setembre farem la presentació al Cosmocaixa i plantegem la primera activitat del curs.

Cosmocaixa diumenge 16 de setembre. Arribada a les 10.30 i inici de l’activitat a les 11.
Proposta de tallers pels infants i joves: Creactivity i Escape room “El somni de Fibonacci”.
Imprescindible inscripció
al 646 48 61 59 o a atencioaltescapacitats@gmail.com

Preu especial primera jornada: per família 30 euros. 


1 comentari:

  1. Hola Sílvia, què pena q el Darío està malalt de panxa.
    Ens veiem a la propera sortida.
    Just vam anar al Cosmocaixa fa 2 xaps d setmana amb el seu millor amic i s'ho passaren genial, a les
    activitats d Ciències.
    Salutacions.

    ResponElimina