dilluns, 27 d’octubre del 2014

Els Marrameus es presenten a Madrid !!!


Al mes d'abril va veure la llum un material innovador en el camp de les altes capacitats. El vam tenir primer en català i el dissabte 25 d’octubre es va presentar a Madrid l'edició en castellà. Es tracta d'uns contes amb un encant especial. Els protagonistes són un grup de gatets que amb les seves aventures porten els nens a obrir les finestres del coneixement i activen la seva curiositat. Aquests contes van acompanyats d'activitats per fer a casa o a l'escola, activitats innovadores i suggerents per a aquests nens i nenes que necessiten alguna cosa més. 

La presentació de l'esdeveniment va estar a càrrec d'una personalitat en la matèria la Dra. Luz Pérez de la Universitat Complutense de Madrid. Maria Sánchez Dauder, l'autora de "LES ALTES CAPACITATS A L'ESCOLA INCLUSIVA. Els Marrameus del carrer del Verat Descarat" va presentar en societat la versió castellana del seu llibre ni més ni menys que en el Cercle de les Belles Arts, de Madrid. És un pas important per a aquells pares i professionals que necessiten materials en l'àmbit de les altes capacitats. Obrim l'ús d'aquest nou material a milions de persones... un encert de l'Editorial Horsori. 

Calentet, acabat de sortir del forn editorial ja el podem tenir a casa o a l'escola també en castellà. És un molt bon instrument amb unes il•lustracions dignes de menció, realitzades per Gemma Carulla -una il•lustradora novel- que ens mostren els nostres gats en acció. Si esteu interessats en l'adquisició del llibre en català o en castyellà podeu fer-ho a través de l'Editorial Horsori o a través d'aquest bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada