diumenge, 27 d’abril del 2014

Tito Vilanova, in memoriam

L’actualitat ens fa mirar al cel, i al món del futbol a través d’una persona que gaudint de màxima popularitat va voler viure seva malaltia de manera privada i mantenint la dignitat fins al darrer moment.  

Divendres equips escolars feien un minut de silenci, com els grans. Ahir els jugadors, molt joves, del Barça B col.laboraven els seus dos gols aixecant el dit índex i assenyalant al cel. Les flors i les mostres de condol s’agolpen en el espai que el Barça a habilitat en record a qui fou jugador des de la Masia i entrenador del primer equip. El món del futbol recorda al professional però sobretot a la persona. 

Els creients sabem que no s’acaba tot aquí per tant barregem la tristesa de la separació amb la certesa d’una vida en plenitud. Plens d’agraïment per l’exemple de vida que ens va donar, per totes les alegries esportives en les quals va participar, acomiadem al Tito Vilanova donant el condol a la seva família i amics i portant una mica d’ell en el nostre cor. 

Restaràs viu, per sempre, en el nostre record, Tito.


****  Aquest post forma part del blog

culturetaiactivitatsenfamilia.blogspot.com 

que escric també com a complement per tothom però ara especialment pels alumnes d'altes capacitats en el qual hi apareixen continguts relacionats amb la data per tant és com una petitas finestra oberta al món on hi trobem: música, ciència, tradició, història... 

(avui s'han col.lat al blog d'altes capacitats el post d'avui i el del record del Tito Vilanova, una mostra del que hi trobareu...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada